10 iulie 2008

Blogatu' Review


Se pare ca azi sunt pus pe review-uri dupa ce am analizat blogul lui Sorin am trecut direct la Blogatu'... doua bloguri care se aseamana din multe puncte de vedere si o sa vedeti in continuare de ce spun asta.

Despre Blogatu'

Stiti despre Blogatu' ca este un tip care munceste foarte mult si isi da toata silinta in ceea ce face de aceea a ajuns un blogger foarte renumit in Romania si a iesit castigator la RoBlogFest editia 2007 ca cel mai bun blog nou aparut in 2007 si pe buna dreptate isi merita premiul deoarece se ocupa de blog si face treaba buna.

Blogul il puteti gasi la adresa http://www.blogatu.blogspot.com/ o adresa nu tocmai scurta si tocmai de accea nu inteleg de ce nu trece pe blogatu.com pentru ca domeniul ii apartine...insa decizia e doar a lui.



Lasand generalitatiile deoparte cred ca ar fi cazul sa trecem la un aspect putin mai important si totodata mai interesant

Design-ul blogului

Designul este una dintre asemanariile pe care le intalnesc la ambele bloguri: Blogu' Lu' Sorin si Blogu' Lu' Marius pentru ca ambele au o tema cu un design relativ simplu dar totodata ergonomic asa ca utilizatorii se pot bucura de toate avantajele unei teme profesionale si trebuie sa mentionez ca Dece a facut treaba buna.Asa ca nu prea am multe de reprosat in ceea ce priveste designul.

Acum vine partea cea "dificila" care include asezarea elementelor in pagina...asa zisa "problema" pe care o consider eu.Asta este a 2 a asemanare dintre blogurile celor doi.

Incepem cu inceputul asa incat o sa ma iau prima data de "formularul de contact" care nu este altceva decat un widget care contine informatiile referitoare la contact.Consider ca un FORMULAR DE CONTACT adevarat ar fi mult mai util si ar economisi ceva spatiu.
Acest widget poate fi inlocuit cu ceva care l-ar ajuta sa maximizeze potentialul website-ului lui...aici nu pot da sugestii pentru ca se descurca el.

Partea a 2 a este la fel ca si la Sorin... Blogroll-ul imens care ocupa foarte mult din spatiu si inutil.

Blogatu' reuseste intr-un mod ingenios sa reflecte continutul blogului sau intr-un slogan care este totodata si amuzant.

Daca n-ar fi prosti cine ar mai fi destept? Un blog impotriva prostiei, pentru oameni destepti.


Trebuie sa recunosc ca imi place faptul ca butonul de alimentare RSS are un aspect complet original si cel mai mult ca este pozitionat in partea de sus stanga, lucru care il ajuta pe Blogatu' sa atraga privirea multor cititori si sa ii faca sa se aboneze.Asta este unul dintre principalii factori care l-au ajutat pe el sa ajunga la nu mai putin de 348 de cititori dupa datele furnizate de FeedBurner lucru pentru care il felicit sincer!

Continutul website-ului sau este foarte foarte generos fiind imbogatit zilnic cu noi si noi articole atat text cat si video, Blogatu' fiind singurul blogger care face review-uri video si pot sa spun ca are mult succes.Eu inca nu am adoptat metoda asta poate ca o sa incerc si asta pe viitor dar momentan raman la text.

Desigur odata ce continutul lui este mult si diversificat trebuie ca si categoriile blogului sa fie pe masura nu?De aceea ve-ti gasi categorii care sa includa stiri, divertisment, amuzament, sport si multe multe altele ;)

Blogatu' sau Blogu' Lu' Marius primeste de la mine 9,5 si este o nota buna pentru un blogger.Sper ca review-ul acesta sa reuseasca sa ajute la imbunatatirea blogului sau.

Ce mai asteptati! Vizitati blogul lui Blogatu' acum sunt sigur ca o sa va placa.

Nici un comentariu pana in prezent

Trimiteți un comentariu

Articole recente

Tag Cloud

  ©Design conceput de Flooby.

^Megi SUS^