8 iulie 2008

Yoozila Motor de Cautare Romanesc


Yoozila...Flooby, Yahoo, Google toate au 2 de o :D si desigur flooby suna cel mai misto.In fine Yoozila este cel mai nou motor de cautare 100% romanesc care se straduieste foarte tare sa ajunga pe primele pozitii si daca se poate sa il intreaca pe Google Romania desigur poate pe viitor si mai mult.

Practic Yoozila este un Google care e conceput de romani, el include cam toate facilitatiile motorului de cautare Google cat si Yahoo intr-un format mult mai dragut si practic dupa parerea mea.Asa ca poti cauta pagini web, imagini, bloguri, stiri, video si de asemenea poti sa iei parte la comunitatea lor prin intermediul forumului Yoozila.

Denumirea sa provine din imbinarea numelor celor trei giganti ai internetului si anume Google, Yahoo si desigur Mozilla, iesind astfel Yoozila.Bogdan Hutuleac, cel care detine Yoozila a declarat pentru Realitatea ca noul motor de cautare detine si un sistem de filtrare a continutului pentru adulti cat si multe alte facilitati printre care si integrarea perfecta in web 2.0 avand un design atragator.

Spre deosebire de Yahoo! si Google, Yoozila ofera utilizatoriilor inca doua lucruri pe care nu le-am mai vazut intr-un motor de cautare:Referate si cautarea unui loc de munca.



Yoozila, reprezinta o extindere a directorului web care pana in prezent a indexat nu mai putin de 6.987.941.896 si numarul lor creste in fiecare secunda.De asemenea, Yoozila detine si un motor de cautare international aflat la adresa Yoozila.com dar cei care au dezvoltat directorul web doresc sa il extinda si in Asia, Germania, Franta si desigur SUA.Sper sa mearga bine treaba si sa reuseasca sa arate adevarata fata a webului romanesc, aceea a celor mai buni.

Imi place mult designul lor numai ca nu imi place ca folosesc oo din Yoozila pe post de ochi la fel ca si mine :( cam urat din partea lor :D in rest pot spune ca e un motor de cautare care primeste 9,90 desigur 10le e pentru Google.Oricum sunt la inceput si au timp sa aduca imbunatatiri si sa il promoveze pentru ca nici Google nu a fost de la inceput atat de impunator.

Nici un comentariu pana in prezent

Trimiteți un comentariu

Articole recente

Tag Cloud

  ©Design conceput de Flooby.

^Megi SUS^